söndag 8 maj 2016

Härlig helg!

Nu har det varit långhelg sedan i torsdags, och det har verkligen varit helt underbart. Lite som ett smakprov på sommarlovet... Och dessutom har tiden inte gått sådär fort som den brukar när man är ledig, utan det har bara varit sköna, långa dagar, som nu tyvärr är slut.

Jag har inte gjort särskilt mycket dessa dagar, men det har ändå varit bra. Fantastiskt väder, lite (konstigt nog mysigt) trädgårdsarbete och mycket hoppa studsmatta. Helt enkelt superbra. Dock är det mycket pollenallergi som besvärar mig just nu. Det förstör ju lite av upplevelsen, men man får vara ute en stund, sedan ta paus, och gå ut igen. Det funkar ju, det också. När det är så här varmt är det ju knappt ens något negativt.

Just det! Jag har även lyckats bränna mig i solen. Det var väl ingen som hade tänkt att det skulle hända i början av maj, men det är väl egentligen då solen är som värst, om det är någon sol. Och det är det i år. Vi hade tydligen ingen solkräm, men det bekymrade inte oss så mycket. Så lyckades jag bränna mig lite, men jag har också blivit brun! Tur det. Sedan visade det dock sig att vi hade solkräm. Den var bara på fel ställe, så idag har det gått bättre.

En hel del har jag dessutom hunnit läsa. Jag har läst ut Ljug för mig av Becca Fitzpatrick och nu har jag kommit en bra bit in i sista boken i Delirium-trilogin. Angående blogginlägg är jag riktigt nöjd med den senaste tiden. Jag har bloggat varannan dag, och hoppas kunna fortsätta så, även om vi har några (få!) hektiska skolveckor kvar. Jag har dock hunnit skriva en recension i helgen som kommer upp på tisdag. Så nu har jag ju ett litet försprång, även om tiden jag får över blir kortare och kortare...

Ha det bra så länge!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Hej, vad kul att du vill kommentera mitt inlägg! Notera dock att frågor om litterära analyser eller andra skolarbeten enbart besvaras via Swish. Mejla lexie.tusensidor@gmail.com för Swishnummer :)